Herinrichting
tennisvereniging ELTV

Eindhoven_

PROJECT ELTV
LOCATIE  EINDHOVEN
PROGRAMMA  HERINRICHTING CLUBHUIS
OPPERVLAKTE  145 M2
// TDINTERIEURVORMGEVING

Het nieuwe plan omvat een herinrichting van het tennispark. Door de orginele elementen als rode draad te zien is het van belang geweest om een tennisbaan en parkeermogelijkheid te verplaatsen zodat symmetrie weer een rol kan spelen op het park. Daarnaast speelt de aanpak van het clubhuis een grote rol bij dit nieuwe plan. Een clubhuis waar iedereen zich direct welkom moet voelen en dat past bij de lokale identiteit van het tennispark. Een clubhuis waarin leden, bestuursleden en gasten van de horeca elkaar op een laagdrempelige manier kunnen ontmoeten. Dat is wat dit clubhuis uit moet stralen.

De eisen zijn vertaald in een interieur met een rustig en natuurlijk kleurenpalet, passend bij het park. Hieraan zijn, subtiel, meer uitgesproken kleuraccenten toegevoegd om de sportiviteit van het tennispark uit te stralen. De kastenwand springt direct bij binnenkomst in het oog door de opvallende kleur. Op diverse plekken is de verbinding met het park extra zichtbaar gemaakt. Hierdoor gaat het interieur naadloos over in de prachtige bosrijke omgeving, hetgeen dit sportcomplex zo bijzonder maakt. Het geheel zorgt voor een warme, sportieve en authentieke huiskamer waarin iedereen zich welkom voelt.

Tim heeft een goed doordacht plan ontwikkeld voor de renovatie en de nieuwe inrichting van het tennispaviljoen van tennisvereniging ELTV te Eindhoven. Het plan voldeed aan de vraag en de wensen van de club. Met name de ruimtelijkheid, slimme compacte oplossingen en verfijnd kleur– en materiaalgebruik maakt het tot een samenhangend ontwerp dat met groot respect voor de historie van de club en originele architectuur uit de jaren ’20 tot stand gekomen is.

bestuur, Tennisvereniging ELTV

HULP NODIG
OF HEB JE VRAGEN?

NEEM CONTACT OP

// TDINTERIEURVORMGEVING

Heb je hulp nodig op het gebied van interieurvormgeving? Een indeling of verbouwing? Dan gaan we samen met jouw vraagstuk aan de slag en maak ik een passend advies of ontwerp.